mandag 21. mai 2012

Om din Borgerplikt, Hanne Herland

Kjære Hanne Nabintu Herland. Greit nok at du ikke liker Anders Breivik og hans verdier, det gjør ikke jeg heller. Faktisk så synes jeg veldig lite om dem, og at de passer like lite inn i et demokrati som konservative kristne mørkemenn, terrorister og andre demokratifiender.

MEN DET ER INGEN GRUNN TIL Å NEKTE Å MØTE OPP NÅR DU FØRST HAR BLITT INNKALT SOM VITNE. Jeg trodde du visste at dette er en borgerplikt som man ikke kan unnslippe helt "willy-nilly". Man skal ha ganske gode grunner til å unnslippe denne plikten.


Det finnes mange gode grunner til å unnslippe oppmøte, og en rettsal er faktiskt villig til å prøve å komme til en ordning slik at man skal kunne vitne uten å møte opp dersom personlig oppmøte ellers er umulig.. Kanskje du burde lese denne lille linken der alt står utførlig og enkelt forklart.

Domstol.no - Vitne i retten

Denne borgerplikten er ingen heksejakt, og har ingenting med en spesiell politisk retning å gjøre. DETTE ER NOE SOM FAKTISK DE FLESTE ER ENIG OM, UANSETT OM MAN ER KONSERVATIV ELLER EI... Det at du føler dette som en heksejakt pga dine meninger, er rett og slett bare dumt. Vis at du er smartere enn dette, okey? Håper endelig at du kan være et oppegående menneske, og ikke komme med noe så svakt igjen.

God Debatt
Roger Pedersen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar